zaterdag 10 januari 2009PERSBERICHT
Nieuw boek: I Trust U Februari 2009

Managen vanuit vertrouwen

Vertrouwen doet mensen groeien en wantrouwen maakt dat ze wegkwijnen. Zo simpel is het. Toch lijkt er binnen veel bedrijven meer wantrouwen dan vertrouwen te bestaan. Medewerkers worden overmatig gecontroleerd en ingeperkt, waardoor zij niet de kans krijgen zich te ontwikkelen en tot bloei te komen.

Vertrouwen is HET sleutelwoord om innovatieve, flexibele en inspirerende organisaties te creëren waar medewerkers tot hun recht komen en waar ze graag bij willen horen. Dit vergt echter een geheel andere manier van organiseren, managen en communiceren.

I Trust U is een hoopvol boek. Het legt uit hoe je duurzaam vertrouwen kunt bouwen in organisaties, want ieder bedrijf kan een plaats worden waar mensen graag willen werken en boven zichzelf uit kunnen stijgen.

Dit praktische boek is voor managers, directeuren, organisatieadviseurs, coaches en iedereen die een groot hart heeft voor zijn of haar medewerkers en deze meer ruimte en vertrouwen wil geven.

Over de auteur
Tica Peeman is trainer en directeur van VIStrainingen. Zij heeft jarenlange ervaring in het geven van trainingen op het gebied van leidinggeven, communicatie en Persoonlijk Leiderschap. In 2005 kwam haar eerste boek, dat inmiddels al toe is aan een tweede druk, uit: Heb LEF, durf te veranderen.

Wat vinden anderen?
‘Vertrouwen is een van de mooiste cadeaus die je kunt geven en ontvangen. Dat geldt ook voor dit boek. Het is actueel, relevant en betrokken.’ Dominique Haijtema - journalist en psycholoog

‘Vertrouwen is het thema voor de komende jaren en Tica Peeman is de expert op dit gebied. Ze heeft niet alleen inhoudelijk veel kennis over hoe vertrouwen binnen organisaties vergroot kan worden maar past dit ook daadwerkelijk toe in haar eigen werk en leven. Zij leeft, ademt en verspreidt vertrouwen. Dit boek inspireert en maakt concreet hoe vertrouwen in jouw organisatie te vergroten.’
Onno Hamburger - Senior trainer & Happiness coach bij Van Harte & Lingsma

Over de I Trust U foundation
De I Trust U foundation ondersteunt kleine particuliere initiatieven om de wereld een stukje beter te maken. Het gaat hierbij om acties om medemensen te verrassen, helpen en te ondersteunen. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de foundation. Voor meer informatie zie: http://www.itrustu.nl/.

Meer informatie
Voor het aanvragen van een recensie-exemplaar, digitaal beeldmateriaal of meer informatie over deze titel kunt u contact opnemen met Matthanja Müller, T: +31(0)20 5755800 of E: matthanja.muller@pearson.com. De mogelijkheid tot een interview met Tica Peeman behoort tot de mogelijkheden.

Geen opmerkingen: