zondag 4 oktober 2009

De Fabriek Voorbij


Op 3 november is het zover! Dan organiseren Roland Hameeteman (CEO E-Office, auteur 'De Kracht van Mensen'), Guus Pijpers (directeur Acuerdis en auteur van verschillende boeken, waaronder ''slaap je slim', Gonny Vink (partner Work21) en ik dus een ervaringsgerichte masterclass/workshop/seminar over het nieuwe werken/adaptieve organisaties/managen vanuit vertrouwen. Hieronder de info! ook te vinden via deze link

Het werken verandert in hoog tempo. Informatiewerkers werken niet meer van 9 tot 5. De oude, hierarchische organisaties voldoen vaak niet meer. Organisaties veranderen veel sneller dan vroeger. Veel werk is ook denkwerk geworden: creatief en innovatief zijn.
Hoe ga je om met die snelheid? Hoe bouw je vertrouwen in elkaar op, als een deel van het werk virtueel en nieuw is? Hoe houd je plezier in het werken onder tijdsdruk en al die vernieuwingen? Wat zijn de verschillen tussen je dagelijkse werk en je vernieuwende, creatieve taken?
Deze en vele andere vragen komen aan bod. Het belooft een spannende, actieve en vooral leerzame middag en avond te worden. Je krijgt de laatste inzichten van de inleiders. En we wisselen kennis en inzichten uit met elkaar.

We zijn te gast bij De Processpecialisten in Amsterdam. Je leert De Fabriek goed kennen. Daarna gaan we aan de slag hoe je in organisaties vertrouwen, leiderschap en kennisdelen opbouwt. En vooral daarin jezelf kunt blijven.

Je bent van harte uitgenodigd voor de workshop De fabriek voorbij. De workshop vindt plaats op 3 november bij de processpecialisten in Amsterdam.

Deelname aan de workshop kost 495 Euro (exclusief btw).
Na afloop krijgt u bovendien de drie boeken die als basis hebben gestaan voor deze workshop:
De kracht van mensen (Roland Hameeteman)
I trust U, managen vanuit vertrouwen (Tica Peeman)
Slaap je slim (Guus Pijpers)

Annulering:
Annuleren kan tot 4 weken voor aanvang kosteloos, tot 2 weken voor aanvang betaalt u 50% annuleringskosten, daarna 100%. Bij verhindering kan natuurlijk wel iemand anders uw plaats innemen. Wij horen dat dan graag!

Door wie?

Roland Hameeteman, oprichter en directeur e-office, partner @ work21, auteur van: De Kracht van Mensen
Tica Peeman, oprichter/eigenaar van en senior trainer bij VIStrainingen, auteur van: I Trust U, managen vanuit vertrouwen
Guus Pijpers, directeur van Acuerdis, associate professor aan de TiasNimbas Business School en auteur van diverse boeken, waaronder: Slaap je slim.
Gonny Vink, partner @ work21.

Geen opmerkingen: