vrijdag 6 november 2009

Dag over coachen en vertrouwen

Dag over Coachen op vertrouwen & geluk (tweede en laatste keer in 2009)

Op vrijdag 27 november a.s. wordt in samenwerking met Marijke Lingsma een dag georganiseerd over het coachen op vertrouwen en het coachen op geluk.
De ochtend zal in het teken staan van het coachen op vertrouwen. Dit deel wordt verzorgd door Tica Peeman. Tica heeft de afgelopen maanden veel publiciteit gekregen door haar nieuwste boek over vertrouwen in organisaties en leert je hoe je (zelf)vertrouwen kunt opbouwen als coach.

De middag wordt verzorgd door Onno en gaat over hoe je kan coachen op gelukkig werken. De middag staat in het teken van het zelf ervaren en oefenen met het coachen op gelukkig werken.
Het wordt een inspirerende dag met de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie, moderne organisatiekunde, neurologie & HeartMath!

Thuis kan je direct aan de slag met:
Inzichten kaarten over coachen op vertrouwen & geluk
Het nieuwste boek van Tica over vertrouwen in organisaties en manieren hoe vertrouwen is op te bouwen met je gecoachte
Het Gelukskompas® & de Geluksroos om daarna direct te kunnen gebruiken bij klanten
Uitgebreide literatuurlijst met de nieuwste boeken & beste websites over coachen op vertrouwen & geluk
Lidmaatschap van de happiness@work LinkedIn groep (online forum van toegepaste positieve psychologie met meer dan 550 experts wereldwijd)

Heb je interesse om deze dag te volgen? Stuur mij dan even een email! (tica@vistrainingen.nl) Wij hebben nog een aantal plaatsen over en deze kunnen wij tegen een gereduceerd tarief van 300 Euro (excl.) aanbieden!

Tot dan!!
Vriendelijke groet,
Onno Hamburger & Tica Peeman

Voor meer informatie over deze dag check op http://www.coachboulevard.nl

Geen opmerkingen: